Новини ДРАМАТИЧЕН ТЕАТЪР НЕВЕНА КОКАНОВА ЯМБОЛ
Билети
Билети
 

НовиниНовини

Поредно признание за Драматичен театър "Невена Коканова", Ямбол

Драматичен театър „Невена Коканова“, Ямбол е поканен за участие на Европейския фестивал на пътуващия театър в гр. Сливница.

Спектакълът „Министрите идат“ по Чудомир ще бъде представен пред публика на 4 октомври. Режисьор на „Министрите идат“ е на Пламен Панев, постановка – Вълчо Янев, а сценографията е на Александрина Игнатова. В спектакъла участват актьорите от ямболския театър Даниела Райчевска, Цветелина Кънева, Галина Иванова, Димитър Димитров, Георги Ружичка, Атанас Жеков-Кроко, Волен Митев и Вълчо Янев.

В тазгодишното издание на Европейския фестивал на пътуващия театър са селектирани още спектакъла на ДКТ „Иван Димов“, Хасково-„Маршрутка“ от Елин Рахнев; „Образцов дом №6“ от Орлин Дяков на ДТ „Сава Огнянов“, Русе; „Убийствена комедия“ от Робин Хоудън на театър „Възраждане“; „Да, господин премиер“ от Антъни Джей и Джонатан Лин, на Аркадия Фюжън; „ОБИКНОВЕНА УКРАИНСКА СКИТСКА БАБА“ на „Николаевски академичен художествен театър“ – Украйна; „ШЕКСПИРИН ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ“ – Трагедия дел арте по Уилям Шексрир, на „Малък градски театър „ЗАД КАНАЛА“ и спектакъла на ДТ „Рачо Стоянов“ - Габрово – „СПЕЦИАЛИСТ ПО ГАФОВЕ“ по Франсис Вебер.

Европейският фестивал на пътуващия театър ще продължи до 8 октомври в гр. Сливница.

 

Назад

ПартньориПартньори

хотел Тунджа НАЦИОНАЛЕН ФОНД Художествена Галерия Жорж Папазов Регионален исторически музей Ямбол Птицекланица